fredag 8 oktober 2010

Scrapträff

Höstens scrapträff är inbokat,29-30.10.vid bennäs samlingshus.vi kör igång på fredagen kl 18 och håller på till lördag kväll.Man får komma och gå som man tycker men för garanterad bordsplats vill vi ha en anmälan.


För er som inte vet vad det är frågan om så borde det vara min fjärde höst som en större scrapträff. ordnas.Brukar ordna två lite större per år,en på Våren och en på Hösten,kul att träffas alla som håller på med samma intresse, största delen gör scrapbook sidor andra fixar kort.
Men tyvärr är jag fortfarande inte upp i det deltagar antal jag önskar till en träff. vad som jag vet om scrappare runt om i österbotten så är vi ganska många.
Ska vi jämföra oss med riksvenskar så ligger deltagar antalet ganska långt borta här i svenskösterbotten,i sverige får de "slåss" och betala för en deltagarplats.Träffen i ikalis i våras drog ju närmare 80st scrappare/korttillverkare.
Man kunde göra det större här och fler försäljare på plats om deltagarantalet och shoppare dyker upp.
Skulle vara roligt att veta vad som inte drar,det är ju kul att pyssla,shoppa och träffa andra med samma intresse.

Roligt att de som Är med, syns på nästa träff också,ni glömmer väl inte att anmäla er denhär gången heller!För fast det bara dyker upp lite över 20 så har vi ändå kul!

1 kommentar: