måndag 9 maj 2011

Uppdatering

Då plötsligt var det maj och snart halva gått.Har haft fullt upp med saker och ting att göra,pysslat ,firat, shoppat och så måste man jobba emellan också..... så jag har inte ens hunnit hit,förlåt.
Men har några bilder att visa:) Först benvärmarna som jag äntligen fick färdigt åt min fina ballerina!
Sen lite kort.En tös kom till släkten,bosatt i Berlin så hon måste ju få ett kort.Mammorna har vi firat så det blev några kort och tags, några studentkort fixade jag inför marknaden också.Stod på marknaden i Terjärv i lördags,hade lite solsting då jag kom hem,slut var jag iallafall.Annars gick allt bra!
Lilla student stämplet kommer från Skogstokiga.Målat med promarkers.Just nu känns det att man har ganska stort riktigt stort scrapbehov, så många foton som väntar på en och hårdskivan i hjärnan börjar bli full och måste tömmas.Saken blev inte bättre heller då man här för en vecka sen sprang omkring med Johanna i hobbyaffärer i seinäjoki......Ska bara plocka ihop grejer inför kommande veckoslut först...sen kanske jag hinner scrappa lite....i skrivandets stund är det bara att konstatera,varifrån får jag lite mera tid till allt kul?!??

1 kommentar:

  1. Jaa no kan di vara grann tömde tags du ha laga!!!! :)

    SvaraRadera